διάφραγμα πλυντηρίου, φράγμα πλυντηρίων λιωμένου αλουμινίου

Το διάφραγμα πλυντηρίου AdTech είναι ενσωματωμένο με το πλυντήριο για να εξυπηρετεί τη διαδικασία χύτευσης και έλασης από αλουμινόχαρτο υψηλής ακρίβειας.

Το διάφραγμα της γούρνας έχει τα χαρακτηριστικά εξαιρετικής αντοχής στη διάβρωση, αντοχής στην κρούση, αντοχής στο κρύο και στη θερμότητα, αντικολλητικό αλουμίνιο, χωρίς χημική αντίδραση με αλουμίνιο και χαμηλό συντελεστή θερμικής διαστολής. Διατηρεί σταθερό σχήμα στη θερμοκρασία εργασίας, δεν απορροφά υγρασία, είναι ανθεκτικό και δεν μολύνει το τήγμα αλουμινίου.

διάφραγμα πλυντηρίου

Το φράγμα του πλυντηρίου είναι κατασκευασμένο από ανόργανα υλικά, η κύρια κρυσταλλική φάση είναι ο xonotlite, ο οποίος έχει σταθερές φυσικές και χημικές ιδιότητες. Το προϊόν δεν κολλάει στο νερό αλουμινίου. Το υλικό βάσης του προϊόντος συντίθεται υδροθερμικά από πυριτικό υλικό και ασβεστολιθικό υλικό και έχει εξαιρετική θερμομονωτική απόδοση. Δεν περιέχει τσιμέντο, δεν περιέχει ρητίνη και δεν αντιδρά ούτε διαβρώνεται με άλλα υλικά.

Το διάφραγμα πλυντηρίου ρούχων AdTech χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το καλούπι. Ρυθμίζοντας το διάφραγμα του καναλιού ροής, το φιλτραρισμένο υγρό αλουμινίου εισέρχεται πρώτα στη δακτυλιοειδή περιοχή που σχηματίζεται από το σώμα του διαφράγματος σκωρίας και σκωρία όπως σκωρία οξειδίου μπορεί να εισαχθεί στον κρυσταλλοποιητή. Το σώμα της πλάκας παρεμποδίζει τη σκωρία οξειδίου και άλλες σκωρίες για να αποτρέψει τη ροή της στην εσωτερική πλευρά του διαφράγματος υγρής σκωρίας αλουμινίου και ελέγχει τη σκωρία οξειδίου και άλλα απορρίμματα να βρίσκονται έξω από το διάφραγμα υγρής σκωρίας αλουμινίου για να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης του αλουμινίου πλινθώματα κράματος.

Πλεονεκτήματα του διαφράγματος νερού αλουμινίου

1. Έχει αντι-τριψίσιμο, μη ξεφλουδισμένο, λεία επιφάνεια και δεν ρυπαίνει το λιωμένο αλουμίνιο
2. Η σκωρία οξείδωσης απομονώνεται και η χύτευση είναι σταθερή και ασφαλής
3. Υψηλή ευελιξία στη χρήση, ο μεταλλικός δακτύλιος σκωρίας δεσμών μπορεί να χυθεί στο καλούπι

Τα διαφράγματα νερού αλουμινίου χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες περιπτώσεις σε χυτήρια αλουμινίου. Το συρμάτινο σχέδιο είναι μια συσκευή μπλοκαρίσματος της σκωρίας νερού από αλουμίνιο. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του από αντικολλητικό αλουμίνιο, χωρίς κρέμασμα αλουμινίου, χαμηλή απορρόφηση θερμότητας, χωρίς ανάγκη προθέρμανσης πριν από τη χρήση. Καμία ρύπανση στο προϊόν.

Η επεξεργασία επιφανειακής επίστρωσης του προϊόντος διαφράγματος μπορεί να αποκτήσει το αποτέλεσμα υαλοπίνακα, αντικολλητικό αλουμίνιο και αντικολλητικό αλουμίνιο, αποφεύγοντας εντελώς τις δυσμενείς επιπτώσεις στο τήγμα πυριτίου (συμπεριλαμβανομένων άλλων μετάλλων). Το προϊόν έχει εξαιρετικές ιδιότητες του αντικολλητικού αλουμινίου, ενώ εξασφαλίζει την αλληλεπίδραση του λιωμένου μετάλλου μεταξύ διαφορετικών χυτών.

Η συσκευή διαφράγματος νερού αλουμινίου είναι απλή και βολική στην εγκατάσταση. Το προϊόν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. εκτός από ακατάλληλη χειρωνακτική χρήση.

Leave a Reply

您的电子邮箱地址不会被公开。