Ροή αλουμινίου, Πράκτορας διύλισης για χυτήρια και χυτήρια

Η ροή αλουμινίου AdTech είναι λευκά (ελαφρώς γκρι) κονιώδη λεπτά σωματίδια και τα κύρια συστατικά είναι ενώσεις όπως το χλωριούχο και τα φθοριούχα άλατα. Μετά από κατάλληλη θερμική επεξεργασία και κοσκίνισμα, το μέγεθος των σωματιδίων είναι ομοιόμορφο και μπορεί να μεταφέρει αέριο στη διύλιση. Μπορεί επίσης να ψεκαστεί απευθείας στην επιφάνεια του λιωμένου μετάλλου και να αναδευτεί ομοιόμορφα για να διαχωριστούν οι ακαθαρσίες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό και πληροί τις απαιτήσεις χύτευσης ακριβείας υψηλής προστιθέμενης αξίας και υψηλής τεχνολογίας κράματος αλουμινίου για αερομεταφορές και μεταφορές.

Ροή αλουμινίου

Χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά Aluminium Flux:

1. Καλύψτε αποτελεσματικά την επιφάνεια του λιωμένου μετάλλου και μειώστε την οξείδωση του αλουμινίου κατά τη διαδικασία τήξης
2. Δεν αλλάζει τη σύνθεση μετάλλου αλουμινίου, δεν μολύνει το υγρό αλουμινίου
3. Δεν υπάρχει καπνός και σκόνη κατά τη χρήση, διατηρώντας το περιβάλλον παραγωγής του εργαστηρίου καθαρό
4. Δεν επηρεάζεται από την εποχή, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς
5. Παράγεται από επαγγελματικό εργοστάσιο, με εγγυημένη ποιότητα

Οδηγίες ροής αλουμινίου για χυτήρια και χυτήρια

Βάλτε τη λεπτή σκόνη στον ψεκαστήρα σκόνης και ψεκάστε τη στο λιωμένο αλουμίνιο μέσω του σωλήνα εξόδου αέρα

Ο σωλήνας αερίου είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πυθμένα της λιωμένης δεξαμενής και τραβιέται έξω από το σωλήνα αερίου για να έλθει σε πλήρη επαφή ο παράγοντας διύλισης και το λιωμένο αλουμίνιο για να επιτευχθεί ο σκοπός του εξευγενισμού.

Κατά τη λειτουργία διύλισης, ο χειριστής μπορεί ελεύθερα να ελέγχει τη ροή του φέροντος αερίου και του παράγοντα διύλισης μέσω του βαρόμετρου και της ταχύτητας του τροφοδότη σκόνης, ελέγχοντας έτσι τον βαθμό ανατροπής του τηγμένου αλουμινίου και ελαχιστοποιώντας τη δευτερογενή ρύπανση.

Χρησιμοποιήστε έναν ειδικό ψεκαστήρα σκόνης καθαρισμού για να ψεκάσετε το φέρον αέριο (άζωτο ή αργό) στον πυθμένα της λιωμένης πισίνας. Αμέτρητες φυσαλίδες σχηματίζονται στο λιωμένο αλουμίνιο και έρχονται σε πλήρη επαφή με το τήγμα καθώς οι φυσαλίδες επιπλέουν από κάτω προς τα πάνω.

Μέσω φυσικής και χημικής δράσης, το αέριο και τα εγκλείσματα στο λιωμένο αλουμίνιο φέρονται στην επιφάνεια του τηγμένου αλουμινίου και επιτυγχάνεται ταυτόχρονα ο σκοπός της απαέρωσης και της απομάκρυνσης της σκωρίας. Μετά από μεγάλο αριθμό εφαρμογών, έχει αποδειχθεί ότι αυτός ο τύπος παράγοντα διύλισης έχει σημαντική επίδραση στην απαέρωση και την αφαίρεση σκωρίας καθαρού αλουμινίου και κραμάτων αλουμινίου.

Leave a Reply

您的电子邮箱地址不会被公开。