Ροή διύλισης νερού αλουμινίου, Flux για τήξη αλουμινίου

Η ροή διύλισης νερού αλουμινίου χρησιμοποιείται κυρίως για την αφαίρεση υδρογόνου και επιπλέουσας σκωρίας οξειδίου στο νερό αλουμινίου. Χρησιμοποιείται επίσης για διύλιση τήγματος υψηλής θερμοκρασίας και καθαρισμό κράματος αλουμινίου. Η κύρια λειτουργία είναι η αφαίρεση εσωτερικών εγκλεισμάτων και υδρογόνου στο τήγμα υψηλής θερμοκρασίας. Ο παράγοντας διύλισης τηγμένου αλουμινίου είναι εύκολο να αποσυντεθεί σε υψηλή θερμοκρασία και το παραγόμενο αέριο μπορεί να αντιδράσει με το υδρογόνο, μπορεί να προσροφήσει έντονα τη σκωρία και να αφήσει το τήγμα γρήγορα, παίζοντας το ρόλο της απομάκρυνσης της σκωρίας. Αυτό κάνει το αλουμίνιο υγρό καθαριστικό.

Η ροή διύλισης νερού αλουμινίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα τήγματα κραμάτων αλουμινίου και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τήξη, διύλιση και σκωρίαση καθαρού αλουμινίου. Κατά τη χρήση, χρειάζεται μόνο να ψεκάσετε τον παράγοντα διύλισης στην επιφάνεια και, στη συνέχεια, να διαλύσετε γρήγορα τον παράγοντα διύλισης στο υγρό αλουμινίου και στη συνέχεια να το ανακατέψετε πλήρως. Εάν χρησιμοποιείται σπρέι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αδρανές αέριο για την έγχυση του παράγοντα διύλισης, για παράδειγμα, μπορούν να επιλεγούν άζωτο και αργό.

Ροή διύλισης νερού αλουμινίου

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ψεκάζετε. Εφαρμόστε αέρα πριν ξεκινήσετε τη σκόνη. Τέλος, σταματήστε τη σκόνη πριν σταματήσετε τη ροή αερίου. Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η απόφραξη του παράγοντα διύλισης αλουμινίου στο ακροφύσιο. Εάν διαπιστώσετε ότι ο υγρός παράγοντας διύλισης αλουμινίου έχει υγρασία ή συσσωμάτωση. Εάν είναι τετράγωνο, μπορείτε να ανοίξετε τη συσκευασία και να το στεγνώσετε στον ήλιο για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Είναι απαραίτητο να προστεθεί επαρκής ποσότητα λιωμένου παράγοντα διύλισης αλουμινίου στην επιφάνεια του τηγμένου αλουμινίου για να καλύψει ομοιόμορφα την επιφάνεια του τηγμένου αλουμινίου και να προστατέψει το τηγμένο αλουμίνιο από την οξείδωση του αέρα. Η πρόσθετη ποσότητα πρέπει να προστεθεί αναλογικά.

Ο υγρός παράγοντας διύλισης αλουμινίου έχει τα πλεονεκτήματα ότι είναι άκαπνος, άοσμος, χωρίς σκόνη και εύκολος στη χρήση. Ο παράγοντας διύλισης έχει καλό αποτέλεσμα απαέρωσης, υπό κανονικές συνθήκες, μπορεί να φτάσει τις 1-2 τρύπες και η σκωρία είναι στεγνή και χαλαρή. Διαχωρίζεται καλά από το υγρό κράμα αλουμινίου και αφαιρείται εύκολα.

Ένα λεπτό στρώμα ροής θα πρέπει να επιπλέει στην επιφάνεια του επεξεργασμένου υγρού αλουμινίου. Οπότε η ανταπόκριση ήταν πολύ καλή. Εάν δεν υπάρχει τέτοια ροή, τότε η δουλειά είναι κακή. Μετά την επεξεργασία, αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά. Οι φυσαλίδες δεν βγαίνουν από την επιφάνεια του υγρού, γεγονός που δείχνει ότι το λιωμένο αλουμίνιο έχει υποστεί καλή επεξεργασία.

Ο παράγοντας διύλισης AdTech χρησιμοποιεί μοναδική τεχνολογία για να βελτιώσει το παραδοσιακό αποτέλεσμα απαέρωσης λιωμένου μετάλλου και αφαίρεσης σκωρίας. Ο παράγοντας διύλισης για τον καθαρισμό λιωμένου μετάλλου χρησιμοποιείται στη διαδικασία χύτευσης και έλασης πολλαπλών σειρών προϊόντων από κράμα αλουμινίου, όπως αλουμινόχαρτο micron βαμβάκι, βάση πλάκας PS για εκτύπωση, κουτιά, εύκαμπτα υλικά συσκευασίας, σιδηροδρομική μεταφορά, αεροδιαστημικά προϊόντα, καλώδια και σύρματα.

Leave a Reply

您的电子邮箱地址不会被公开。